Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Autobedrijf Bie Olthof uit Nijverdal is BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2024
Bie Olthof

Autobedrijf Bie Olthof uit Nijverdal is BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2024

Autobedrijf Bie Olthof uit Nijverdal, Overijssel is tijdens Supercharge, het event voor BOVAG-autobedrijven in Utrecht, uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024. Eigenaar Ian Olthof ontving, omringd door zijn team, de felbegeerde trofee uit handen van afdelingsvoorzitter Gerard ten Buuren.

Bie Olthof volgt Stolk Autoservice uit Dieverbrug op, die in 2023 de titel won. De vakjury prijst Autobedrijf Bie Olthof om zijn vermogen om ‘groot te worden door klein te blijven’. Juryvoorzitter Remco de Vette: "Autobedrijf Bie Olthof is een prachtig voorbeeld van een local hero die uit weet te groeien tot een grote en veelzijdige mobiliteitsprovider. Onderdeel van de succesformule is dat Bie Olthof altijd trouw is gebleven aan traditionele waarden als laagdrempelig, persoonlijk en maatschappelijk betrokken."

Visie en transparantie

De jury benadrukt dat eigenaar Ian Olthof uitblinkt door zijn sterke eigen visie en toekomstgerichte aanpak. De Vette vervolgt: "Ian gaat uit van eigen kracht, is ambitieus, ondernemend en inventief. Hij weet wat er als toekomstbestendige werkgever van hem verwacht wordt, met transparante bedrijfsvoering, inspraak van medewerkers bij belangrijke besluiten, en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en flexibele arbeidsvoorwaarden."

Drie finalisten

Naast Autobedrijf Bie Olthof stonden ook Vakgarage Voskuilen uit Houten (Utrecht) en CarProf Garage Ekelschot uit Kaatsheuvel (Noord-Brabant) in de finale. Beide bedrijven wisten eveneens veel indruk te maken op de jury.

De vakjury

De verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar is een initiatief van BOVAG om goed werkgeverschap, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid in de branche te belichten. De vakjury bestaat dit jaar uit Remco de Vette (vibber), Patrick van Duijnhoven (Bovemij), Betsie Brink (OOMT), Paul Dietz (ARN) en Paul de Vries (DCDW).

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.