Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Finalisten BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar bekend

Finalisten BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar bekend

De jury heeft de lijst van tiengenomineerden voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024 teruggebracht tot drie finalisten: Autobedrijf Bie Olthof uit Nijverdal, CarProf Garage Ekelschot uit Kaatsheuvel en Vakgarage Voskuilen uit Houten. Op 1 oktober volgt de ontknoping van de verkiezing.

De vakjury, bestaande uit voorzitter Remco de Vette (Vibber), Patrick van Duijnhoven (Bovemij), Betsie Brink (OOMT), Paul de Vries (DCDW) en Paul Dietz van ARN, heeft haar beslissing gebaseerd op de uitkomsten van diverse onderzoeken. Daaronder een bedrijfsscan uitgevoerd door consultancybureau Vibber en bezoeken van mystery shoppers. Deze onderzoekers-in-cognito beoordeelden onder andere klantontvangst, reacties op e-mails of telefoontjes, orde en netheid, de kwaliteit van auto-reparaties, showroompresentatie en productkennis.

Winnaar bekend op BOVAG Supercharge

Alle 3.129 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden meedoen aan de verkiezing, die dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. In juni werden de tien genomineerden bekendgemaakt. Wat opvalt aan de huidige shortlist is dat Autobedrijf Bie Olthof, CarProf Garage Ekelschot en Vakgarage Voskuilen stuk voor stuk gerund worden door jonge ondernemers en alle drie trots kunnen zijn op een zeer hoge klanttevredenheid.

Binnenkort zal de jury de drie finalisten persoonlijk bezoeken om met de ondernemers te praten over hun bedrijf en hun aanpak. De winnaar wordt bekendgemaakt op 1 oktober 2024 tijdens het event 'Supercharge' voor BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, dat wederom in DeFabrique in Utrecht zal plaatsvinden. BOVAG-leden kunnen zich al aanmelden via mijn.bovag.nl.

De finalisten

Vakgarage Voskuilen uit Houten


Autobedrijf Bie Olthof uit Nijverdal


CarProf Garage Ekelschot uit Kaatsheuvel


Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.